Color is not a crime

Love your skin of color

Download hier gratis content hoe om te gaan met de gekleurde huid. Het behandelen van cliënten met een donkere huid vergt andere vaardigheden en kennis, dan in een witte huid. Voor vele professionals in de cosmetische en (para) medische wereld vormt het analyseren, diagnosticeren, inspecteren van de Skin of Color een blinde vlek. Wat voor het oog zo vanzelf sprekend is, kan in werkelijkheid een totaal andere uitkomst opleveren. Het trainen van het oog en in het stellen van de juiste vragen, kan onnodige behandelingen, adviseren van de verkeerde skincare voorkomen. We willen tenslotte allemaal tevreden klanten en goede resultaten bereiken. Educate yourself!

Checklist 6 basis vragen die je moet stellen

Met de beauty checklist 'Hoe behandel ik een donkere huid in mijn beautysalon?' Kun je bij een 1e contact met jouw gekleurde klant sneller en beter beoordelen welke behandeling en/of productadvies het beste aansluit bij de behoeften van jouw klant. Voorkom onnodig tijd- en behandel verlies.


De checklist bevat een fractie van vragen die je kunt stellen, bij een eerste oriënterend bezoek. Bij de specialisatie training gerelateerd aan huidspecifieke aandoeningen, wordt er een aanvulling op de basisvragenlijst besproken.

Iedere beauty professional die zich wilt specialiseren in het behandelen en adviseren van klanten met een getinte huid, haar kennis wilt verdiepen, de dienstverlening en behandelresultaten wilt verhogen. Moet o.a. leren de juiste vragen te stellen.

Met de checklist 'Hoe behandel ik een donkere huid in mijn beautysalon?', kun je de eerste stappen in die richting zetten. Meld je aan en ontvang de checklist in je inbox.
Checklist Hoe behandel ik een donkere huid voor schoonheidsspecialisten