Color is not a crime

Love your skin of color

Download hier gratis content hoe om te gaan met de gekleurde huid. Het behandelen van cliënten met een donkere huid vergt andere vaardigheden en kennis, dan in een witte huid. Voor vele professionals in de cosmetische en (para) medische wereld vormt het analyseren, diagnosticeren, inspecteren van de Skin of Color een blinde vlek. Wat voor het oog zo vanzelf sprekend is, kan in werkelijkheid een totaal andere uitkomst opleveren. Het trainen van het oog en in het stellen van de juiste vragen, kan onnodige behandelingen, adviseren van de verkeerde skincare voorkomen. We willen tenslotte allemaal tevreden klanten en goede resultaten bereiken. Educate yourself!

Mijn 9 tips, ingroeiende haren voorkomen in de gekleurde huid

Ingroeiende haren zijn niet etnisch gebonden. Net zoals dat ingroeiende haren niet vaker voorkomen in de gekleurde huid. Een ingegroeide haar kan de epidermis flinke schade toe brengen als deze niet tijdig en op een adequate manier verwijderd wordt. In het eboek mijn 9 tips deel ik mijn ervaringen als huidtherapeut en schoonheidsspecialist over dit specieke huidprobleem.
Ik wil me ook aanmelden voor de nieuwsbrief!

Pijnpunten in de gekleurde huid!

In 2030 zal de Nederlandse bevolking alleen al met 3.4 miljoen mensen groeien met een niet-westerse achtergrond (Bron: CBS). Beschik je over voldoende en de juiste kennis om deze doelgroep optimaal van advies te kunnen voorzien? Mocht je deze vraag met een NEE of een TWIJFEL hebben beantwoord, dan kan met behulp van dit ebook je inzicht in deze gevarieerde doelgroep worden verbeterd.
Pijnpunten in de gekleurde huid.
Ik wil me ook aanmelden voor de nieuwsbrief!