11 + jaar
Ervaring in het behandelen en adviseren van mensen met een gekleurde huid
704
Gekleurde klanten behandeld & geadviseerd
7,8
Klantscore

Voorkom dat je deze kans misloopt......

Hé, hallo.... Als je op deze pagina bent terecht gekomen ben je duidelijk op zoek naar meer inhoudelijke informatie over de donkere en gekleurde huid.

Je volgt de opleiding tot schoonheidsspecialiste of huidtherapie.  Of bent reeds actief in het werkveld.  Je mist diepgang in de aangeboden theorie over de etnische huid. In de praktijk weet je je geen raad, hoe je bepaalde huidproblemen moet behandelen of überhaupt herkend. En dat is een gemiste kans!

De Nederlandse en Belgische bevolkingssamenstelling is aan het veranderen. Meer mensen met een getinte huid, brengen een bezoek aan de huisarts, dermatoloog, schoonheidssalon, huidtherapiepraktijk. Maar vinden niet altijd gehoor voor aanhoudende huidklachten of worden verkeerd begrepen. Jarenlang wordt er rondgelopen met huidklachten, die soms op zeer eenvoudige wijze verholpen of zelfs voorkomen kunnen worden. Als bovenstaande situatie op jouw salon of praktijk, gekleurde klanten van toepassing is, ben je bij eSkinacademy aan het juiste adres.

Met mijn ruim 11 jaar aan praktijkervaring als huidtherapeut en schoonheidsspecialiste, specialisatie de donkere huid. Heb ik mij in de theorie en praktijk onder gedompeld. Op zoek naar het hoe en waarom.
Ik ben Saskia Pinas, met passie voor de huid.

  • Waarom komen bepaalde huidaandoeningen vaker voor in de ene etnische groep dan de ander?
  • Waarom vallen de resultaten tegen, als ik dezelfde producten en behandelprotocol aanhoudt? 
  • Hoe kan het dat......?

Kortom heel veel vragen, waar ik tijdens mijn opleiding geen antwoord op kreeg. Maar door zelfstudie, bijwonen van online en offline seminars en praktijkervaring, is er veel duidelijk geworden.
Die opgedane kennis en ervaring wil ik graag met je delen, door je mee te nemen op een ontdekkingsreis, naar de geheimen die de donkere huid verborgen houdt.

Ik hoop dat je door het volgen van de basistraining, jouw Skin of Color klanten beter zal weten te helpen. Door verlichting te verschaffen in hun jarenlange zoektocht naar effectieve behandelingen, van de juiste product- en huidverzorgingsadvies te voorzien. 

Welke vragen stel ik tijdens een anamnese aan een klant met een donkere huid?

Waarom kiezen voor een opleidingsprogramma voor de donkere huid?

Logo- eskinacademy

1

Het aantal klanten met een gekleurde huid zal de komende 30 jaar blijven stijgen.  

Logo- eskinacademy

2

Je onderscheid je van collega's uit de branche.

Logo-eskinacademy

3

Je leert hoe je de meest voorkomende huidproblemen in de donkere huid op de juiste manier kunt behandelen.

Logo-eskinacademy

4

Je leert per etnische groep de overeenkomsten en de verschillen te onderscheiden.

Logo- eskinacademy

5

Je leert de donkere huid te analyseren. Je leert de juiste vragen te stellen tijdens een anamnese/ huidanalyse.
Logo-eskinacademy

6

Je behaald betere behandelresultaten.

Productaanbod

Online basistraining + community lidmaatschap

6 online modules 'Ontdek de geheimen van de gekleurde huid' ondersteund met kennisvragen, die betrekking hebben op de vraagstelling tijdens de anamnese tot en met de meest voorkomende huidaandoeningen. 

Je kunt tijdens je opleidingstraject in een besloten groep inhoudelijke vragen stellen. 

Spar 24/7 samen met vakgenoten de opdrachten bespreken, een samenwerking aangaan.

Meer informatie volgt. Download alvast de checklist met de 6 basis vragen die je moet stellen. Om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Online basistraining + Praktijk + community lidmaatschap

6 online modules 'Ontdek de  geheimen van de gekleurde huid' ondersteund met kennisvragen, die betrekking hebben op de vraagstelling tijdens de anamnese tot en met de meest voorkomende huidaandoeningen.

Tijdens de praktijklessen wordt de opgedane theoretische kennis in de praktijk besproken en toegepast. Iedere 3 maanden vindt er een praktijkles plaats. Heb je een training afgerond, plan een praktijkles in. 


Je kunt tijdens je opleidingstraject in een besloten groep inhoudelijke vragen stellen.

Spar 24/7 samen met vakgenoten de opdrachten bespreken, een samenwerking aangaan.

Meer informatie volgt.Download alvast de checklist met de 6 basis vragen die je moet stellen. Om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Online community Facebook

Heb je geen behoefte aan een inhoudelijke training? Maar wil je af en toe met vakgenoten uit de beauty wereld van gedachte wisselen?

Wordt vandaag nog lid van de online Facebook groep Hoe behandel ik de donkere huid in mijnsalon?

Kennis is macht, als je deze deelt met like minded people. Je verbreed je eigen kennis en die van anderen.

Saskia Pinas eigenaresse eSkinAcademy

Saskia Pinas

Ik heb 2 passies: werken met de gekleurde huid en ondernemen is mijn passie. Werken als huidtherapeut en schoonheidsspecialiste, heeft mij meer inzichten gegeven in de dynamiek van het ondernemerschap en het behandelen van de gekleurde huid.


Het is mijn missie om schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten, op te leiden tot professionals die weten hoe zij in de praktijk de donkere huid het beste kunnen behandelen en onderzoeken. Iedere consument van kleur moet de mogelijkheid hebben in de eigen woonplaats, een bezoek te kunnen brengen aan een schoonheidssalon en/of huidtherapiepraktijk, die gespecialiseerd is in het behandelen en adviseren van mensen met kleur. Aannames, onjuistheden moeten tot het verleden gaan behoren. 

arrow_drop_up arrow_drop_down