Color is not a crime

Love your skin of color

Download hier gratis e-boek of boek een workshop om je kennis over jouw gekleurde huid te updaten of de huid van jouw klant van kleur beter te leren begrijpen.

Een gekleurde huid, heeft een andere aanpak nodig dan een witte huid. Is het dragen van een zonnebrandcrème nu wel of niet nodig? Welke rol speelt voeding in het instant houden van huid- en/of haarproblemen? Dit en meer kun je tijdens workshops of webinar te weten komen.

'Educate yourself!

Download e-boek gratis + ontvang de 1e module van de cursus gratis!

Praktische gids als je opzoek bent naar meer diepgang in je vakgebied als black hair stylist.


  • je klanten van kleur meer wilt aanbieden, dan alleen ontkroezen, kleuren, knippen

  • je meer uitdaging zoekt in je huidige werkzaamheden

  • jij je bedrijf met plezier wilt blijven runnen!

  • je kennis over hoofdhuidproblemen in de Afrikaanse en Afrikaanse diaspora wilt kunnen onderscheiden van een gezonde hoofdhuid

Ik wil me ook aanmelden voor de nieuwsbrief!
Haarverlies in de gekleurde huid

Mijn 9 tips, ingroeiende haren voorkomen in de gekleurde huid

Ingroeiende haren zijn niet etnisch gebonden. Net zoals dat ingroeiende haren niet vaker voorkomen in de gekleurde huid. Een ingegroeide haar kan de epidermis flinke schade toe brengen als deze niet tijdig en op een adequate manier verwijderd wordt. In het eboek mijn 9 tips deel ik mijn ervaringen als huidtherapeut en schoonheidsspecialist over dit specieke huidprobleem.
Ik wil me ook aanmelden voor de nieuwsbrief!

Pijnpunten in de gekleurde huid!

In 2030 zal de Nederlandse bevolking alleen al met 3.4 miljoen mensen groeien met een niet-westerse achtergrond (Bron: CBS). Beschik je over voldoende en de juiste kennis om deze doelgroep optimaal van advies te kunnen voorzien? Mocht je deze vraag met een NEE of een TWIJFEL hebben beantwoord, dan kan met behulp van dit ebook je inzicht in deze gevarieerde doelgroep worden verbeterd.
Pijnpunten in de gekleurde huid.
Ik wil me ook aanmelden voor de nieuwsbrief!